Vapaaehtoiseksi

Tällä sivulla:

Talkookutsu
Talkootehtäviä

Tule vapaaehtoiseksi, ilmoittaudu tästä 31.5. mennessä

Lisätietoja:
Mervi Tukiainen
mervi.tukiainen@adventtikirkko.fi
050 361 1184 / 03 361 1111

Talkookutsu

Suomen ensimmäiset vuosijuhlat järjestettiin Turussa 21.5.–2.6.1897. Juhlia varten oli hankittu uusi teltta, jossa useimmat kokouksista pidettiin. Haluamme palata juurille. Pitää hieman pidemmät juhlat torstaista sunnuntaihin sekä pitää juhlat pääasiassa teltassa Toivonlinnan kampuksella. Odotamme uuden ja erilaisen juhlakonseptin, niin sisällön osalta kuin puitteiltaankin, innostavan adventtikansaa sekä ystäviä kokoontumaan runsain joukoin kokemaan yhteenkuuluvuutta, avointa syliä, jota Jeesus meille jokaiselle tarjoaa.

Monipuolisen tapahtuman järjestämisessä on paljon työtä. Tarvitsemme suuren, noin sadan henkilön vapaaehtoistyöntekijän ryhmän. Siksi kirjoitin tämän talkookutsun sinulle. Olethan sinä yksi meistä!

Tarvitsemme vapaaehtoisia monenlaisiin käytännön järjestelyihin. Tässä joitakin asioita, joista on huolehdittava hyvän ja turvallisen juhlan takaamiseksi: ruokahuolto ja majoitus, ensiapu ja turvallisuus, siisteys ja jätehuolto, pysäköinti ja opastus, media ja tekniikka. Tarvitsemme paljon ”yleismiesjantusia” sekä lisäksi pienemmän joukon tapahtuman valmisteluihin maanantaista alkaen sekä juhlien jälkeen ryhmän maanantaille saakka purkua ja loppusiivousta varten.

Hengellisistä telttajuhlista haluamme tehdä tapahtuman juuri sinulle ja ystävillesi. Haluamme, että Jeesus on keskiössä niin puheissa kuin palvelemisessa. Ohjelmassa tulee olemaan sanan ja todistusten jakamista, ylistystä ja rukousta, kanavia ja aktiviteetteja sekä saunomista ja aikaa yhdessäoloon. Ruokailuja järjestetään eri pisteissä.

Vapaaehtoistyöntekijälle kuuluu talkooruokailu. Jokainen vastaa itse majoituksestaan.


Toivottavasti innostuit tästä uudesta tavasta järjestää hengelliset juhlat ja haluat tarttua tähän palvelumahdollisuuteen.

Pyydän sinua rukoilemaan runsasta Pyhän Hengen läsnäoloa juhlilla sekä ohjelmien ja järjestelyjen puolesta.

Talkootehtäviä

Tarvitsemme moniin eri tehtäviin edustajia, muun muassa:

  • Rakentelu, leirin pystytys sekä purku
  • Juhlaväen avustaminen (opastaminen, majoittuminen, ruokailut)
  • Keittiöillä avustaminen
  • Tekniikka ja media
  • Aktiviteeteissa avustaminen
  • Siivous
  • Ensiapu
  • Turvallisuus
  • sekä paljon ”yleismiesjantusia”