Nuorten ohjelma

Nuorten kesäjuhlien puhujana nuorisojohtaja ja pastori Paulo Tenorio Texasista USA:sta. Ylistyksessä Niklas Rantanen & Co. Lauantaina illalla konsertissa Eve & Ossi!

Perjantai 12.6.

21.00 Sessio I YouTube Live
Tule mukaan nuorten kesäjuhlien ekaan sessioon Evitan ja Joonan kanssa. Illan ylistyksessä Niklas Rantanen & Co. Draama ja todistus. Puhe Paulo Tenorio.

Lauantai 13.6.

10.00 Varhaisnuorten raamatturyhmä Zoom
Raamatturyhmä 11–13-vuotiaille.

10.00 Nuorten raamatturyhmä Zoom
Raamatturyhmä 14–17-vuotiaille.

11.15 Tule, pöytä on katettu YouTube Live
Kesäjuhlajumalanpalvelus Aitoseurakunnasta. Saarna Aimo Helminen.

13.00 Paneeli YouTube Live
Paneelissa pohditaan ja vastataan kysymyksiin. Lähetä omasi panelistien pohdittavaksi tämän lomakkeen kautta. Isäntänä Kai Lempinen, mukana myös Evita Ilola, Mikael Takamaa, Kai Arasola, Kerttuli Giantzaklidis, Kimmo Ilola ja Ansku Jaakkola.

20.00 Sessio II YouTube Live
Tule mukaan nuorten kesäjuhlien lauantai-illan sessioon Evitan ja Joonan kanssa. Illan ylistyksessä Niklas Rantanen & Co. Puhe Paulo Tenorio. Konsertti Eve & Ossi.

Paulo Tenorio syntyi Paraguayssa lähetystyöntekijöiden lapseksi. Yhdysvalloissa lukion käymisen jälkeen hän lähti Etelä-Koreaan lähetystyöhön ja koki todellisen kutsun Jumalan palvelutyöhön. Hän aloitti teologian opintonsa Argentinassa jatkaen maisteriksi asti kahdessa eri yliopistossa Yhdysvalloissa. Paulo työskentelee tällä hetkellä avustavana nuorisojohtajana Texasissa.

Paulo kuvailee itseään näin: ”Rakastan Jeesusta yli kaiken. Olen perhekeskeinen, naimisissa maailman kauneimman naisen Anan kanssa, ja meillä on kaikkia tervehtivä kaksivuotias ekstrovertti Micaela. Lempiharrastukseni on matkustaa ja kokeilla paikallisia ruokia. No, onko syöminen harrastus? Kai se on…”

Eve & Ossi on duo, joka tunnetaan harvinaisen kauniisti yhteen soivista äänistään sekä raikkaista, puhuttelevista ja elämänmakuisista lauluistaan. Eteläpohjalaislähtöisen ja sittemmin juurilleen palanneen pariskunnan tiet kohtasivat vuonna 2012. Ajatukset musiikista ja elämästä löysivät toisensa pian samalta aallonpituudelta, ja siitä eteenpäin on matkaa taitettu yhdessä.

Even & Ossin laulut puhuvat tuorein sanankääntein, rehellisesti ja hoitavasti, vakavasti pohdiskellen, mutta paikoin myös huumorilla höystäen, arjen kipuiluista, ihmissuhteista, rakkaudesta, taivaskaipuusta, ihmisen syntisyydestä ja toivoa antavasta luottamuksesta armolliseen Jumalaan.